Om foreningen

Foreningen Spekteret er en brukerstyrt organisasjon for voksne med autismespektertilstander og arrangerer både aktiviteter for medlemmene og jobber politisk for å fremme medlemmenes interesser. Foreningen ble stiftet i juni 2015, og har medlemmer over hele landet. Alle medlemmer som har lyst er velkomne til å engasjere seg i alle aktiviteter.

Foreningen Spekteret skal

• Arbeide for å forbedre helsetilbudet
  • Skape sosiale aktiviteter
  • Gi kursing i viktige temaer
  • Påvirke politisk
  • Sikre juridiske rettigheter
  • Bidra til økt kunnskap, forståelse og inkludering

Vi har hatt sosiale treff for medlemmene i Oslo, Trondheim, Bergen, Drammen, Sandefjord, Tønsberg, Ski og Lillestrøm.

Andre aktiviteter i regi av foreningen hittil har vært  brettspillkvelder, samtalegrupper, skeiv gruppe, stressmestringskurs og foredrag.

Alt arbeid i foreningen er hittil gjort på frivillig basis. Vi gleder oss over medlemmer som bidrar stort på tross av store helsemessige og økonomiske kostnader.

Styret 2021/2022 består av

• Styreleder Christian Brænden